Javne dražbe

PROVJERA DUŽNIKA

Poduzeće Cordyline vrši i uslugu provjere dužnika. Provjeru dužnika u postupku naplate potraživanja primjenjuje svakodnevno i poduzeće Cordyline za svoje klijente. Dobivene informacije prikupljene provjerom dužnika imaju jako veliku ulogu u postupku naplate potraživanja i to iz više razloga.

Prvi od razloga je taj, što dobivenom provjerom idete ciljano u naplatu potraživanja prema dužniku jer  imate informaciju o njegovom imovinskom i financijskom stanju (nekretnine, pokretnine , računi, zaposlenje i dr.). Na taj način ne može Vam se desiti da idete sa naplatom na račune kod FINE ako dužnik nije zaposlen i nema nikakvih primanja ili ako su mu računi blokirani, ili da idete sa naplatom svojih potraživanja na nekretnine dužnika ako su nekretnine višestruko opterečene. Temeljem dobivenih podataka brzo i uspješno vršite naplatu svojih potraživanja jer idete ciljano na imovinu dužnika. Osim toga skračujete i vrijeme sudskog postupka naplate, a ujedno smanjujete i troškove koje morate platiti odvjetniku za vođenje postupka.

Za sve dodatne informacije vezano za provjeru dužnika molimo da nam se obratite mailom ili na broj telefona navedenim na naslovnici.

Cijena usluge provjere dužnika iznosi 500,00 kuna+PDV (25%) =625,00 kuna